user_mobilelogo

PiT-tig NIEUWS

PiT-tig nieuws over Pit-Sportief - Petra van Bergeijk

PiT-tig NIEUWS

Naar Overzicht

Steun de Parkinson Boksers 

PiT-Sportief is digitale collectant voor Fonds Gehandicaptensport

Steun de Parkinson Boksers 

PiT-Sportief is digitale collectant voor Fonds Gehandicaptensport

Niemand mag buiten spel staan!

Beste sportliefhebbers,

Het kabinet heeft maatregelen tegen verspreiding van corona / Covid-19 genomen die de binnensport bijzonder hard treft. Mensen die om medische redenen niet buiten kúnnen sporten, wordt verboden om aan hun conditie te werken.

Ik begeleid normaal gesproken een groep enthousiaste Parkinson-Boksers. Zij zitten door de maatregelen nu al maanden thuis. Thans is nog niet bekend wanneer zij weer mogen werken aan hun kracht & coördinatie. 

Online doneren

PiT sportief greep met beide handen de mogelijkheid aan om mee te doen met de digitale collecte ‘gehandicapten-sport’.
Hoewel deze naam voor de Parkinson-boksers niet van toepassing is, biedt het wél de mogelijkheid om extra geld te verzamelen. De helft van de opbrengst via deze link komt rechtstreeks ten goede aan PiT-Parkinson-boksers.

Met de opbrengst bied ik de gelegenheid om óók bij onvolledig aantal deelnemers de training te laten doorgaan. Daarnaast kan er geïnvesteerd worden in materialen.

Twee vragen

De digitale collecte loopt gedurende het hele jaar 2021. Van mij zijn hier twee vragen voor de lezer:
1. Doneer alsjeblieft voor dit goede doel!
2. Deel deze link ( https://gehandicaptensport.digicollect.nl/pit-sportief-boksen/ ) zo veel mogelijk in je netwerk: dus alle WhatsApp contacten, Facebook, LinkedIn , noem maar op.

Zakelijk doneren?

Zakelijke donateurs kunnen een kwitantie downloaden. Geef gul! Ik weet zeker dat je hiermee een groep gedupeerde sporters weer een lichtpuntje geeft om naar uit te kijken. Dank je wel!

QR-Code

Scan de QR-code hiernaast en doneer in een digitale veilige omgeving. 
Deze is ook in de QR-code opgenomen. Wil je deze QR-code delen via Whats's app en overige Social Media? Klik dan op de de download button.
Dank je wel!

Doneer nuDownload de QR-Code
Steun de Parkinson Boksers en doneer.Steun de Parkinson Boksers en doneer.Scan de QR-Code. Steun de Parkinson Boksers en doneer.