PiT-Personal Trainingsstudio in Vlaardingen

PiT-Sportief: Modern, persoonlijk én makkelijk bereikbaar

Fris en schoon

Petra van Bergeijk hecht waarde aan schoon en hygiënisch werken.
Jij komt sporten. Wil je niet in de zweetlucht van een vreemde staan? Of plakkerige toestellen vasthouden nadat een ander mee heeft gewerkt? Dan ben je bij PiT-sportief aan het juiste adres. Alle attributen worden na elke training door haar persoonlijk gedesinfecteerd.

Nieuw ingericht

Hoewel Petra al vele jaren werkzaam is op meerdere gebieden van sport, is het openen van deze nieuwe Personal Trainingsstudio voor haar het uitkomen van een droom. Sinds december 2020 heeft zij een eigen, ruime trainingsstudio waarin je alles vindt om goed te kunnen trainen. De ruimte waarin wordt getraind, is maar liefst 90 m2 groot.

Indeling

De nieuwe, lichte entree is via de andere zijde van pand bereikbaar. De Agricolastraat diende voorheen als leveranciersingang. Nu is er een nieuwe, uitnodigende pui.
Via een tochthalletje kom je in de lichte entree waar je door Petra wordt ontvangen. Een stoere balie. De toilet is ruim en schoon. Twee kleedkamers zijn beschikbaar om wisselend bezoek een eigen gelegenheid te bieden te verkleden en zo nodig te douchen.
Meerdere lockers om je spullen op te bergen zijn aanwezig.
Een gezellig zitje nodigt je uit om plaats te nemen. Koffie, thee water staan vers voor je klaar. De industriële stalen scheidingswand met veel (rook)glas vormt de toegang tot de trainingsruimte.

Hygiëne is belangrijk bij PiT-Sportief

Ook nu worden na elke training de gebruikte middelen gedesinfecteerd voor de volgende sporter.

Interieur PiT-Sportief, Vlaardingen
Interieur PiT-Sportief, Vlaardingen
Text Here

Ventileren en koelen

Bij de inrichting van het hele pand, dat bij elkaar 140 m2 en 450m3 omvat, is rekening gehouden met de moderne eisen voor luchtkwaliteit.
Er is volop frisse lucht, die zowel op natuurlijke als mechanische wijze van buiten naar binnen komt en de andere zijde weer wordt uitgeblazen. Wachtruimte/koffiecorner heeft een eigen luchtbehandelingssysteem waardoor de trainingsruimte onafhankelijk kan worden ingeregeld. Door een groot kanaal door de sportruimte wordt door duizenden kleine gaatjes de koele lucht 'verneveld'. Je voelt geen tocht, maar het is prettig en corona-veilig sporten.

Uitstekende gescheiden ventilatiesysteem bij PiT-Sportief

De bouw van de sportruimte was tijdens de corona-golf. Om die reden is veel aandacht besteed aan goede en gescheiden ventilatiesystemen. Deze foto is gemaakt voordat het systeem aan het oog werd onttrokken.

Interieur PiT-Sportief, Vlaardingen

klaar met sporten en nog even tijd? Er staat altijd een verse bak koffie of thee voor je klaar. Of fris water.

Pittig kopje koffie bij PiT-Sportief Personal Training

PiT-tig kopje koffie bij PiT-Sportief Personal Training
Photo by Jean-Louis Aubert on Unsplash

Toestellen

De professionele toestellen zijn afgestemd in omvang en aantal voor de doelstelling van personal training. Veel oefeningen kunnen worden uitgevoerd zónder apparaten. Voor dit doel is ruimschoots vrije ruimte gereserveerd. Dat maakt de training zoveel leuker!

Buren

De locatie is binnen een voormalig wijk-winkelcentrum. De oorspronkelijke winkels, waaronder enkele supermarkten, zijn naar de overkant verhuisd. Op de vrijgekomen plaatsen zijn alleen bedrijven gekomen met een zorgverlenend karakter. Deze PT-studio past hier perfect tussen. Dankzij een akoestische barrière aan één lange zijde, kan geen geluid uit de sportruimte doordringen van of naar de buren aan deze zijde. Om die reden hangen daar de bokszakken en battle rope.

Text Here

Jouw voordelen van deze locatie

  • Gratis parkeren
  • Veel parkeerplaatsen, ook achter Albert Heijn (tegenover PiT-Sportief)
  • Gratis kopje koffie, thee of water. Vers gemaakt
  • Ook per fiets goed en veilig bereikbaar
  • In de avond is deze locatie prima te bezoeken omdat de winkels aan de overzijde voor voldoende levendigheid zorgen
  • Gescheiden ventilatiesystemen én twee airco-units zorgen voor een optimale luchtkwaliteit
  • Buslijnen om de hoek (Dr. Wiardibeckmansingel)
  • Relevante buren: een fysiotherapeut, huisartsenpost, een massage salon, psycholoog, schoonheidssalon,... je treft het her naast elkaar
nal Trainingsstudio van Petra van Bergeijk (PT). Van Baerlestraat 201,3132 EE Vlaardingen,
nal Trainingsstudio van Petra van Bergeijk (PT). Van Baerlestraat 201,3132 EE Vlaardingen,