Bike voor Parkinson sponsortocht

“Parkinson heb je niet alleen”

Bike voor Parkinson

Parkinson boksers Jan van Hasselt en Ed van Mil, doen dit jaar opnieuw mee met de fietstocht in de Limburgse Heuvels rond Valkenburg.

Zij doen mee met een grote groep vrienden en familie en hopen daarmee geld op te halen om de kwaliteit van mensen met Parkinson te kunnen verbeteren. Het Thema van dit jaar is: “Parkinson heb je niet alleen”.
En dat zij niet alleen zijn blijkt al uit het feit dat ik 3 groepjes heb met mensen met Parkinson die bij mij komen boksen.
Aangetoond is dat sporten -en met name boksen- goed is om het de achteruitgang te vertragen. En zo boksen we tegen Parkinson en maken ons sterk voor het gevecht tegen deze slopende ziekte.

Groot Vlaardingen, 25 augustus 2021

Trots

Ik ben enorm trots op Ed en Jan, dat zij er weer voor gaan en steeds meer mensen enthousiast krijgen. De groep groeit en de opbrengst vanuit Vlaardingen en omstreken wordt steeds groter. Kanjers zijn het! PiT-Sportief is trots deze sporters te sponsoren.

Geef duwtje in de rug

Jan en Ed, heel veel succes met jullie mooie tocht door Limburg, en ik ben er dit jaar niet fysiek bij om jullie aan te moedigen, waar weet dat ik jullie een denkbeeldig duwtje in de rug geef op de moeilijke stukken.
Groetjes Petra.

Wil jij ook een bijdrage geven aan dit goede doel? Kijk en doneer op: