user_mobilelogo

OVER ONS

Over Petra van Bergeijk

Personal Trainer en coach

Over Petra
van Bergeijk

Personal Trainer en coach

Petra van Bergeijk

Personal Trainer in Vlaardingen

Mijn naam is Petra van Bergeijk, (Piershil, 1965).  Ik woon in Schiedam en werk in Vlaardingen.
Sporten en bewegen is een passie van mij sinds ik als klein meisje op turnles ging. Al snel hielp ik anderen door ze te motiveren en lesgeven.
Na de middelbare school heb ik de Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding succesvol doorlopen. Mijn opleidingen en trainingen zijn doorlopend geactualiseerd. In 2019 werd ik gecertificeerd in de orthomoleculaire voedingsleer.

Skischool en meer

Naast het werken op school als docent Lichamelijk Opvoeding heb ik altijd gewerkt bij verschillende sportverenigingen, zwembaden, een skischool, een skivereniging en sportscholen. In de tijd die overbleef deed ik zelf veel aan buitensporten.

Privé les en groepen

Ik ben full-time Personal Trainer (PT'er). Voorheen heb ik deeltijd gewerkt aan een sportschool en een middelbare school. Omdat het geven van persoonlijke aandacht mij goed af gaat en de vraag groeide, besloot ik in 2019 me volledig toe te leggen op wat ik nu doe. Een spannende stap om loondienstverband op te zeggen, maar ik heb er geen dag spijt van. Sindsdien train ik mensen 'één-op-één' en er zijn een aantal kleine groepjes die ik begeleid.

PiT-Sportief Personal Training

Petra van Bergeijk in haar personal trainingsstudio

Trainen met PiT

Het individueel begeleiden en motiveren van mensen is ontzettend leuk om te doen. Om die reden ben ik in 2013 me vooral gaan richten op mijn eigen bedrijf. Dat deed ik pas nadat ik de opleiding tot Personal Trainer bij NASM heb volbracht. Sindsdien ben ik als jouw persoonlijke trainer onder de naam PiT Petra’s individuele Trainingen." De peper in het logo vervangt de letter 'i' en tja... de trainingen kunnen soms als pittig worden ervaren.

Wat doet een Personal Trainer?

De Personal Trainer (PT) geeft in een één op één situatie sportinstructies.
Deze benadering is uiterst persoonlijk, daarom wordt binnen de training optimaal rekening gehouden met de klant. Personal Trainer Petra van Bergeijk werkt om die reden altijd met een intake. Alle wensen en aandachtspunten worden in kaart gebracht.

Vervolgens wordt een trainingsschema opgezet en tussentijds wordt de voortgang geëvalueerd. Waar nodig volgt een aanpassing van het programma.
Naast bewegingsadvies en instructie is er vaak ook een eet-advies. In sommige gevallen adviseer ik ook mijn cliënten hun eetgedrag aan te passen.

FAQ over Personal TrainingVraag aan Petra
PiT-Sportief Personal Training

Petra van Bergeijk zorgt als Personal Trainer (PT) er voor dat je tijdens de training wordt gesteund. Zo houdt Petra de trainingen altijd plezierig

PiT-Sportief Personal Training & Small Group Training