user_mobilelogo

Binnen trainen weer toegestaan.

Welkom terug!

Welkom terug!

Vanaf 15 januari 2022 is het weer toegestaan dat je weer mag komen sporten in mijn trainingsruimte.
Wie de mediaberichten over dit onderwerp heeft gevolgd, weet dat er een aantal voorwaarden gelden, maar het sporten is weer mogelijk.

Personal Training bij PiT-Sportief, Vlaardingen

Lees hier de RIVM-voorwaarden die worden gesteld:

Wanneer kunnen we weer binnen sporten?
Gelden er regels voor de bezoekers en trainer?
Starten de groepstrainingen ook?
Waar moet meer rekening gehouden worden?

Intakegesprekken en voedingsadviezen gaan ook door, mits de basisregels worden nageleefd. Zodra de overheid hiervoor aanleiding heeft, kunnen deze regels worden aangepast.

Petitie

De beroepsorganisatie waar ik bij aangesloten ben, NLActief, was één van de initiatiefnemers voor een landelijke petitie die aandrong op het openstellen van de sportvoorzieningen. Ruim 300.000 mensen hebben deze petitie ondertekend. Dit heeft zeker bijgedragen in de recente besluitvorming.  Langs deze weg hartelijke dank aan iedereen die dat ook heeft gedaan!

De petitie gaat in het voorstel echter verder: het vraagt erkenning dat sport en bewegen een essentiële dienstverlening wordt. Hiermee wil men bereiken dat de deuren van de sportaanbieders open gaan en ook open blijven, met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM en het protocol verantwoord sporten.
Dit is een onderwerp dat meer tijd moet krijgen alvorens er een besluit over wordt genomen. Het is natuurlijk heel goed dat dit voorstel er ligt, want je merkt pas hoe belangrijk sporten is, wanneer het niet meer mag. Ik hou jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.

Met sportieve groet,
Petra van Bergeijk

Personal Trainingsstudio van PiT-Sportief

De Personal Trainingsstudio van PiT-Sportief is uitsluitend op afspraak toegankelijk voor trainingen.